Kontingent

Indmeldelse

I JAM Cheer Aalborg er vi glade for ethvert nyt medlem. Har du eller dit barn lyst til at prøve cheerleading, så skal I kontakte klubben via klubbens kontaktperson og oplyse om fødselsdato og telefonnummer. Efterfølgende får I en tilbagemelding fra Charlotte om mulighederne for prøvetimer på det pågældende hold.

Pga. holdtræninger til 3 stk. årlige konkurrencer, kan der være lukket for tilmeldinger i visse perioder (3 x 7 uger om året). I denne periode har du eller dit barn mulighed for at stå på venteliste eller træne på begynder hold.

Efter prøvetimer kræver en indmeldelse blot at I udfylder "Nyt medlem" formularen. Efterfølgende modtager I et link til Holdsport, hvorfra der meldes til/fra træning, stævner og klubbens øvrige aktiviteter.

Melder du dit barn ind er det vigtigt at det er barnets personlige informationer og din egen mail-adresse der oplyses.

Profilen i Holdsport er en udøverprofil. Ønsker forældrene at følge med i barnets aktiviteter, så skal der oprettes en "Forældreprofil" på Holdsport. Vejledning til dette kan ses på Youtube (søg på Holdsport forældreprofil).

Kontaktperson

Charlotte Síngertât Eilbark

26 27 58 78

jam@jamcheeraalborg.dk

Kontingentsatser

HOLD

Efterår

13/8 - 31/12

Forår

1/1 - 30/6

JAM Elite (Senior - Level 6) 1525 1525
JAM Exquisite (Junior - Level 5) 1325 1325
JAM Extreme (Junior - Level 3) 1325 1325
JAM Excited (Peewee - Level 3) 1325 1325
JAM Energy (Peewee - Level 2) 1025 1025
JAM Enjoyable (Peewee Minor - Level 1) 725 725
Kontingentbetaling

Betaling af kontingent foregår udelukkende via online betaling med dankort/kreditkort og Mobilpay på Holdsport (MasterCard frabedes).

Der vil være et betalingsvindue at finde under din udøverprofil, når første kontingentopkrævning er udstedt.

Denne sendes pr. mail, der ligeledes indeholder et betalingslink.

Der gives søskenderabat. Dyreste kontingent giver fuld pris. Efterfølgende søskende får 15% rabat. Kræver registrering af samme bopælsadresse.

Kontingentbetaling refunderes ikke ved stop midt i en periode.